Welkom bij 3D Supplies

Wat fijn om je hier te mogen verwelkomen.
Door zelf al sinds 2008 met 3D printers te werken, hebben we een goed beeld van de noden van deze community.

Daarom werden de artikelen die wij aanbieden met de grootste zorg gekozen.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Vraag het ons en wij helpen je graag verder.
Wij zijn zijn constant bezig ons gamma aan het uitbreiden, maar willen ook zelf zeker zijn van de kwaliteit, en testen elke printer en elk type plastic zelf uit, zodat wij zeker zijn dat wij achter onze producten staan. Hierdoor zal u gestaag nieuwe artikelen kunnen ontdekken op onze website.

Maak nu alvast jouw profiel aan zodat je op de hoogte gesteld wordt van het live gaan van deze webwinkel en eventuele promoties. Je kan je profiel invullen op de Accountpagina.

Je vindt ons ook op verschillende beurzen en evenementen voor hobbyisten en modelbouw, waar wij je graag welkom heten.

Meer informatie vind je onder ‘Over Ons…’. Lees ook zeker ons ‘Privacybeleid’ en ‘Algemene Voorwaarden’ voor alle informatie die je nodig hebt voor het winkelen bij 3D Supplies.

Groetjes, Bart & Luc

Nieuw in on assortiment:

Ik heb nog geen printer

Heb je nog geen 3D printer, dan kan je hier wel je ding vinden, van de beginners printer, eenvoudig in gebruik, tot de meer technische printer, waar je ook de moeilijkste prints kan mee maken.

Het enige wat je nodig hebt, is het 3D ontwerp in een geldig .STL of .OBJ formaat, zoals je die kan vinden op thingiverse, PrintablesMakerworld of zelf kan tekenen met één van de pakketten die je vindt op Waar vind ik gratis CAD programma’s om mijn 3D objecten te ontwerpen?