Welkom bij 3D Supplies

Wat fijn om je hier te mogen verwelkomen.
Door zelf al meer dan 9 jaar met 3D printers te werken, hebben we een goed beeld van de noden van deze community.

Daarom werden de artikelen die wij aanbieden met de grootste zorg gekozen.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Vraag het ons en wij helpen je graag verder.
(wij zijn volop bezig ons gamma aan het uitbreiden, maar willen ook zelf zeker zijn van de kwaliteit, en testen elke printer en elk type plastic zelf uit, zodat wij zeker zijn dat wij achter onze producten staan. Hierdoor zal u gestaag nieuwe artikelen kunnen ontdekken op onze website.

Maak nu alvast jouw profiel aan zodat je op de hoogte gesteld wordt van het live gaan van deze webwinkel en eventuele promoties. Je kan je profiel invullen op de Accountpagina.

Je vindt ons ook op verschillende beurzen en evenementen voor hobbyisten en modelbouw, waar wij je graag welkom heten.

Meer informatie vind je onder ‘Over Ons…’. Lees ook zeker ons ‘Privacybeleid’ en ‘Algemene Voorwaarden’ voor alle informatie die je nodig hebt voor het winkelen bij 3D Supplies.

Groetjes, Bart & Luc

OPGELET : op Zaterdag 24 en Zaterdag 31 december 2022 kan er enkel langsgekomen worden na telefonische afspraak.
Graag minstens twee dagen ervoor een afspraak te boeken op

0477-609054

Nieuw in on assortiment:

Ik heb nog geen printer

Heb je nog geen 3D printer, dan kan je hier wel je ding vinden, van de beginners printer, eenvoudig in gebruik, tot de meer technische printer, waar je ook de moeilijkste prints kan mee maken.

Ben je nog een beetje bang dat het allemaal te technisch is? Maar je hebt wel al een leuk 3D ontwerp dat je geprint wil hebben?
Dan kan je terecht op Partshop.be, onze andere webshop, waar je je ontwerp door ons kan laten printen en afwerken in het door jou gekozen materiaal en kleur.

Het enige wat je nodig hebt, is het 3D ontwerp in een geldig .STL of .OBJ formaat, zoals je die kan vinden op thingiverse, of zelf kan tekenen met één van de hierboven vernoemde pakketten